Infoisinfo Nederland

Dirksen Bedrijfskleding
Fashion in Almelo

www.dirksenbv.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0546 549 99?

Adres

Bedrijvenpark Twente 151. P.C. 7602KE, Almelo, Overijssel.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Dirksen Bedrijfskleding

Sportkleding in Almelo, Bedrijfskleding in Almelo, Merken in Almelo, Onderhoud in Almelo

Dirksen: uw partner voor schoonmaak-artikelen en bedrijfskleding. .

• Service & Onderhoud .
• Facilitaire producten .
• Reinigingssystemen .
• Bedrijfskleding & PBM .
• Reinigingsmachines .
U kunt bij ons terecht voor: .
Ons doel is dat u uw activiteiten beter, sneller en efficiënter kunt uitvoeren. Dit zal steeds worden aangepast door research en development naar de vraag in de markt. Het assortiment is uitgebreid en aangepast in zowel producten als diensten naar de behoefte van de klant. Dirksen BV is een verkooporganisatie in schoonmaakartikelen, bedrijfskleding en PBM’s. Maatgevend in imagoversterkende en veilige bedrijfskleding en corporate fashion. Dirksen….toonaangevend in effectieve reinigingssystemen en –machines. Zo wordt u altijd zichtbaar geholpen. .

Fris, representatief en tot in de puntjes verzorgd, schoon, daar staat Dirksen voor. Wij bieden u de beste oplossingen, zowel in diensten als in producten. Zo kunt u de juiste keuzes maken voor uw organisatie. Dat doen we door onze persoonlijke benadering te koppelen aan een optimale advisering. U als klant, middelen, scholen) en de overheid. .
Dirksen is een toonaangevende dienstverlenende groothandelsorganisatie met in haar assortiment een keur aan merken, institutionele sector (o.a. zorgsector, schoonmaakbedrijven, persoonlijke hygiëne en bedrijfskleding en PBM's . De doelgroepen omvatten de industrie, reinigingsmachines, reinigingsmaterialen, staat centraal! De kernactiviteit van Dirksen BV bestaat uit het verkopen van reinigingsmiddelen, materialen en machines voor de professionele schoonmaak en hygiënezorg. De beste keuzes in kwaliteit, efficiency en effectiviteit staan garant voor optimale resultaten. Adviezen worden dan oplossingen, zowel in diensten als in producten. Onze persoonlijke benadering en hoogstaande kwaliteit koppelen wij aan een optimale advisering, die u in staat stelt de juiste keuzes te maken. Daarmee kiest u voor kwaliteit, ef
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Dirksen Bedrijfskleding (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe